Go Back

Ovnbagt broccoli med hytteost

Denne opskrift smager fantastisk og meget bedre end det lyder.Pga. Hytteosten er retten rimelig proteinrig, så du kan både benytte det som tilbehør til kød/fisk/fjerkræ men også alene som et mellemmåltid.
Ret Hovedret, Tilbehør
Keyword broccoli, grøntsager, hytteost
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 2 stk porrer
  • 1 stk. broccoli i små buketter - stilken kan skrælles og skæres i stave.
  • 1 stk. rødløg
  • 3 stk. æg
  • 400 g. hytteost
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Snit porrerne fint i små ringe, skær broccolien i små buketter, og stokken af broccolien i tynde stænger (skræl den først) og rødløget i små tern.
  • Svits det hele på en pande, til det er gyldent.
  • Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad.
  • Pisk æg og hytteost til en luftig masse,tilsæt salt og peber, og hæld det over grøntsagerne.
  • Bages i varmluftovn ved 180 grader i ca. 45 min. (alm. ovn 200 grader)