Go Back

Chicken Korma med ris

Samlet tid 45 minutter
Antal 1 Person

Ingredienser

  • 150 g Kyllingefilet
  • 40 g Kokosmælk
  • 50 g Basmatiris, ukogt
  • 5 g Hvidløg
  • 5 g Ingefærrod, uden skræl
  • 40 g Løg

Sådan gør du

  • Skær løg i skiver.
  • Hak/blend hvidløg og ingefær (eksempelvis i en lille blender).
  • Steg kanelstang, kardemommefrø, hel nellike påen sauterpande og tilføj løg og steg indtil debegynder at blive klare.
  • Tilføj ingefær og hvidløg på panden og steg videre.
  • Tilsæt stødt gurkemeje, stødt koriander og chilipulver
  • Skær kyllingebrystet i indre stykker og steg demmed de andre ingredienser i et par minutter.
  • Tilsæt lidt vand, så der er ca. 2-3 centimetersvæske, og kog under i omkring 10 minutter. Husk atrøre en gang imellem.
  • Kog ris efter instrukser på pakken.
  • Tilsæt kokosmælk til panden med kylling. Smag til med salt.
  • Tilføj 1 tsk. garam masala,, 2-3 stk.kardemommefrø, 3 stk. hel nellike, 1 tsk. stødtgurkemeje, 1 tsk. stødt koriander, 1/4 tsk.chilipulver