Go Back

Æggetærte med fetaost og squash

Ret Forret, Hovedret
Samlet tid 45 minutter
Antal 1 Person

Ingredienser

  • 80 g Feta, Cheasy 3%
  • 1/2 stk Rødløg, rå
  • 2 store stk Kartoffel, rå
  • 50 g Letmælk
  • 1/2 stk Squash
  • 100 g Æggehvide
  • 1 stk Æg

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 150°C.
  • Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 25 minutter.
  • Riv squashen på et rivejern. Pil og hak rødløgfint
  • Pisk æggene sammen med æggehvide, tilføj mælk samt salt og peber.
  • Opvarm en pande og tilføj rødløg samt squash.
  • Skær de kogte kartoflerne i skiver og tilføj dem til panden. Steg indtil løgene begynder at blive gyldne og tilføj æggemassen.
  • Tilføj fetaosten i mindre stykker til panden. Når æggemassen begynder at stivne i kanten sæt da panden i ovnen i ca. 15 minutter.