Go Back

Blomkålspizza

Selvfølgelig er det ikke det samme som de sprøde, italienske pizzaer, men smagen er virkelig god og pizzaagtig. Og selv ungerne spiser den. Også dem, der ikke kan lide blomkål!
Ret Forret, Hovedret
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser

  • 500 g Blomkål
  • 150 g Revet ost (gerne en med smag
  • 1 Spsk Tørret oregano
  • 2 Spsk Loppefrø skaller

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 230 grader varmluft.
Riv blomkål fint, evt. på foodprocessoren.
  • Bland æg, ost, oregano og loppefrø skaller og rør det godt sammen med blomkålen.
  • Hæld blomkålsdejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel den godt helt ud til kanterne.
  • Bag i ovnen i 12-13 minutter, eller indtil den er blevet brunlig at se på.
  • Smør bunden med tomatsauce, dit yndlingsfyld, parmaskinke og ost på toppen.
  • Giv pizzaen yderligere 5-10 minutter i ovnen, til osten er smelte
  • Lad pizzaen køle lidt af inden servering. Så hænger den bedst sammen