Go Back

Rødkål salat med appelsin og granatæble

Ret Forret, Hovedret, Salat
Keyword grøntsager

Ingredienser

  • 1/4 Rødkål
  • 1 Stk Granatæble
  • 1 Stk Æble
  • 1 Stor appelsin eller 2 små
  • 1 Håndfuld Valnødder eller ristede salte mandler(kan udelades)
  • 1 Spsk Honning
  • 2 Spsk Balsamico
  • 3 Spsk Olivenolie
  • Lidt salt og peber

Sådan gør du

  • Snit rødkålen fint.
  • Befri granatæblekernerne fra skallen
  • Skræl appelsinen og skær den i både – og tern
  • Skær æblet i tern
  • Bland det hele godt sammen i en skål
  • Bland en dressing af honning, balsamico, olienolie og salt og peber.
  • Pisk det godt sammen og hæld det over salaten.
  • server på et fad eller lign.