Go Back

Blomkåls burgerboller

Lav en burger med blomkåls boller, så burgerne er sundere, lavere på kulhydrat og få dine grøntsager.
Ret Hovedret, Tilbehør
Keyword grøntsager
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

  • 1/2 blomkål (400 g)
  • 3 stk Æg
  • 100 g Natural skyr 0,2%
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 4 tsk loppefrøskaller
  • 2 tsk Chiafrø
  • 60 g glutenfri havregryn
  • Salt og peber
  • Sesamkerne til toppen af bollerne.

Sådan gør du

  • Riv blomkålen på det fine side af rivejernet.
  • Blend havregrynene til mel.
  • Vend nu alle ingredienserne sammen og lad det trække i 10 min.
  • Lav 6 boller ud af ‘dejen’, form dem med en ske og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bags i 20-25 min ved 180 grader.
  • Når bollerne er færdige, kan de godt falde lidt sammen, men læg dem på en tallerken og halvere dem, ved at lad dem ligge på tallerken.